Försäljning

Vi började sälja produkter på nätet på grund av intresse för naturliga rengöringsmedel, vilket ledde till beställning direkt från grossist och sedan föddes en tanke på att öppna en internetbutik. Detta gjorde vi 2011 och sedan något år tillbaka finns även våra produkter på marknadsplatser på nätet så som Fyndiq, Tradera och CDON.

I vår internetbutik säljer vi många olika slags produkter som t.ex naturliga rengöringsmedel, ekologiskt tvättmedel, massagebänkar, doftspridare, spa-produkter osv. De produkter vi säljer inriktar sig framförallt på att främja ett naturligt och hälsosamt liv, där lugn och ro för kropp och själ kommer i första rummet.

Vi har även flera års erfarenhet av att köpa och sälja begagnade personbilar och transportfordon. De fordon vi säljer brukar vi lägga ut till försäljning på blocket.

Vi tror på att ärlighet varar längst och därför kan den som köper ett fordon eller en produkt av oss vara säker på att det är utan fusk och fiffel. Vi skruvar inte tillbaka några mätare på våra bilar och vi lovar inget vi ej kan hålla. Vi strävar efter nöjda kunder som återkommer.