Välkommen till vår nya hemsida

Då vår gamla hemsida senaste tiden endast uppdaterats med den allra nödvändigaste informationen och tyvärr ej innehållit hela vårt produktutbud var det nu hög tid att byta ut vår gamla hemsida mot en ny och fräsch sådan. Fördelarna med detta är många, men framförallt att det är lättare att uppdatera hemsidan med ny och färsk information och även lättare att uppdatera med våra nya produkter. Vi har tagit in flera nya leverantörer i vårt sortiment och erbjuder idag både massagebänkar, spa-produkter, miljövänliga rengöringsmedel, sydamerikanskt ört-te med mera.

I samband med lanseringen av vår nya hemsida kommer vi även att starta en helt ny internetbutik för våra produkter, vilken kommer vara separerad från vår nya hemsida. Detta för att lättare kunna presentera vårt nya utbud på bästa sätt.

Då det tar tid att utveckla en helt ny internet butik kommer vi under tiden sälja våra produkter via en tillfällig internetbutik. Klicka nedanför för att komma till vår tillfälliga butik.

Besök vår tillfälliga butik