Om företaget

Karlsgard AB är ett familjeföretag som sedan 2009 bedrivit personaluthyrning inom sektorer så som bygg, entreprenad, service, driftsunderhåll, lagerarbete, sanering, snöröjning, vägerunderhåll, persontransporter med mera. Vi får jobbet gjort utan att företagen behöver genomgå krångliga och tidskrävande rekryteringsprocesser.

Företaget började sin historia 1989 under namnet Hus & Tomter AB och var verksamt i Vrigstad. Det drevs sedan vidare av annan ägare och såldes till familjen Gustafsson 2008 varav namnet ändrades till Karlsgard AB.

Vi registrerades för F-skatt 2009 och har sedan dess ägnat oss åt personaluthyrning. 2011 började vi sälja miljövänliga och naturliga rengöringsmedel för textilier och hårda ytor. Detta utökades sedan till andra typer av produkter som ekologiska hudvårdsprodukter, ekologisk bomull, husgeråd, vegetabiliska oljor med mera. Idag hittar du våra produkter både på vår egen internetbutik och populära försäljningsplatser på nätet som Fyndiq, Tradera och CDON.

Våra verksamheter

Personaluthyrning

Vi bedriver personaluthyrning inom olika områden som t.ex driftsunderhåll och transporter.

Försäljning

Vi säljer flertalet olika produkter ämnat för privatkonsumenter som t.ex. naturlig rengöring.

Hjälpverksamhet

Två gånger om året kör vi ideella resor till ett behandlingshem för alkohol- och drogmissbrukare.

Organisationer vi stödjer

Vilka vi är

Sören

Delägare. Ordförande i styrelsen och ansvarig för ekonomin. Har tidigare arbetat som bilförsäljare.

Albin

Delägare. Ansvarig för inköp och lager, hemsidor och övrig teknik. Har tidigare arbetat med bilreservdelar.

Ludvig

Delägare. Ansvarig för service och försäljning av fordon. Har tidigare arbetat som fordonsmekaniker.

Företag som anlitat oss

Kreditbetyg

Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år. Detta garanterar att Karlsgard AB är ett säkert företag att göra affärer med.

AA

God kreditvärdighet

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes (före detta Soliditets) kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

Certifieringar

Som företag och privatperson kan det idag vara svårt att veta vilka företag som är välskötta och pålitliga. Trygg Verksamhets certifiering och kvalitetsmärkning av vårt Företag. Detta visar tydligt och övertygande att Karlsgard AB är ett välskött företag och en tillförlitlig affärspartner.